© nathalie verdonck
KOPJE MET EEN BOODSHAP

MAART

5
DINSDAG
RAMSKAPELLE • Altijd al een unieke koffie of theekop willen hebben? Op deze workshop leg ik jullie uit hoe je deze kop uit papierporselein maakt. Na het rollen, vouwen en samenstellen van je kop komt de afwerking en het stempelen met je persoonlijke quote.

Voor 85 € (incl. btw) krijg je een hele voormiddag begeleiding bij het maken van 2 koppen en na een tweetal weken kun je de gebakken en geglazuurde koppen komen ophalen. Het gebruik van het benodigde materiaal, papierporselein, het bakken en glazuren is inbegrepen. Er is 'KRAK du nord' koffie, thee, water en lekkere 'homemade' quatre quart.

De workshop gaat door op de hoeve van Terre du Nord, Diksmuidse weg 8a in RAMSKAPELLE - nieuwpoort.
Unieke locatie temidden de natuur, op een deel van de historische site van 'hoeve groot noordhof'.

Heb je zin om deel te nemen aan deze boeiende namiddag ? Stuur dan een mail naar atelier@terre-du-nord.be.be met je naam, adres en telefoonnummer (en je btw nr. als je een factuur wenst).
Wij sturen dan een bevestigingsmail met vraag tot betaling.
De inschrijving is pas definitief na betaling van het deelnamebedrag.

Inschrijvingsgeld wordt terugbetaald tot 1 maand vooraf. Tot 1 week voor aanvang van de workshop wordt 50 % van het inschrijvingsgeld terugbetaald. Bij afzegging binnen de 48 uur voor aanvang van de workshop of bij "niet komen opdagen" op de workshop zelf wordt het inschrijvingsgeld niet terugbetaald.

Bron: UiTinVlaanderen.be

TERRE du NORD - ceramics and more
diksmuidse weg
8620 Ramskapelle
breng me hierheen