© Internationale Glas- en keramiekmarkt
INTERNATIONALE GLAS- EN KERAMIEKMARKT

MEI

28
ZONDAG
HAACHT • Internationale Glas- & Keramiekmarkt - (binnen- en buitenstanden) met doorlopend demonstraties. De prachtige lokatie in en rondom het Gemeenschapscentrum Den Breughel, Wespelaarsesteenweg 85, B 3150 Haacht (Vlaams Brabant) - België staat andermaal garant voor een prachtige en gemoedelijke sfeer.

Kunstenaars uit de hele wereld werden opnieuw uitgenodigd aan dit international evenement deel te nemen,een unieke gelegenheid om hun werk te presenteren.

Dit evenement wordt ondersteund door een geïntegreerde pers en media campagne met focus op het aantrekken van zowel binnen- als buitenlandse interesse en deelname.

Andermaal presenteren glaskunstenaars uit Europa op zondag 28 mei hun werk tijdens de 4de editie van de Internationale Glas- en Keramiekmarkt. Zowel binnen het Gemeenschapscentrum Den Breughel als in het prachtig omliggend park zullen de deelnemers op hun standen hun glas- en keramisch werk tonen.

U kan porselein, gebruiksaardewerk, tuinkeramiek, sculpturaal werk, glaskunst, keramische en glassieraden
in de meeste verassende stijlen ontdekken. Dergelijke ruime variatie aan kunst en stijlen maakt deze markt interessant voor iedereen die een binding heeft met kunst, huis- of tuindecoratie, interieur.....

Dit evenement vormt een unieke gelegenheid om met deze kunstenaars in een sfeervolle omgeving in contact te komen tijdens de verschillende demonstraties.

Bron: UiTinVlaanderen.be

GC Den Breughel
Wespelaarsesteenweg 85
3150 Haacht
breng me hierheen