© TIJDELIJKE VERENIGING ART FAIR MECHELEN
ART FAIR MECHELEN 2017

SEPTEMBER

30
ZATERDAG

OKTOBER

1
ZONDAG
MECHELEN • De 2de editie van de exclusieve ART FAIR MECHELEN vindt dit jaar plaats op zaterdag 30 september en zondag 1 oktober 2017 van 10 h tot 17 h. Dit succesvolle evenement gaat terug door in de prachtige H. Geestkapel en het H. Geesthuis in hartje Mechelen (rechtover St. Romboutstoren). Omwille van het overweldigend succes van vorig jaar kiezen we nu voor het volle weekend. ZEKER NIET TE MISSEN !!

Meer info op Facebook op evenementenpagina ART FAIR MECHELEN en KUNST IN MECHELEN

Locatie :
De H. Geestkapel en het H. Geesthuis. Een toplocatie in hartje Mechelen die behoort tot de oudste gebouwen van Mechelen en gelegen op de hoek van de Minderbroedersgang, vlak bij de prestigieuze Sint-Romboutstoren.

Maximaal 14 Kunsthandelaren, kunstgalerieën, designers en kunstenaars bieden een breed gamma aan authentieke en/of exclusieve kunstvoorwerpen te koop aan : glas, keramiek, schilderkunst, design, grafiek, fotografie, affiches en boekillustraties, etnische kunst, beeldhouwwerk…
Het hele gebeuren draait dit jaar rond het thema

Itinerarium doorheen kunst en cultuur

De tijdelijke vereniging Kunst in Mechelen met als organisatoren Diederik Beele en Marleen De Smet zetten Mechelen met dit evenement weer eens op de kaart .
Dit wordt zeker opnieuw een voltreffer!

In de rand voorzien we een muzikaal optreden en onze bezoekers kunnen genieten van een hapje en een drankje in het artistiek café KUUB.

Opening van de ART FAIR Mechelen : zaterdag 30 september om 10 uur door de Schepen van Cultuur, dhr. Bjorn Siffer.

Noteer deze data alvast in uw agenda. Niet te missen !
Zaterdag 30 september en zondag 1 oktober 2017
open van 10 h tot 17 h
Toegang gratis.

Hartelijk welkom!

Bron: UiTinVlaanderen.be

 
H. GEESTKAPEL en H. GEESTHUIS
Onder den Toren 12
2800 Mechelen
breng me hierheen